lunes, 3 de noviembre de 2014

ELS CONVIDATS

Dimecres 29 d'octubre vam rebre els primers convidats, dos mossos d'esquadra i exalumnes del IES Vidreres.
Els convidats van ser Arnau Masferrer (26) i Albert Presas (23).

L'Arnau Masferrer té 26 anys i està exercint la professió de mosso d'esquadra a la comissaria de Sta.Coloma de Farners.
Abans d'arribar a les oposicions de mosso d'esquadra, l'Arnau va estar estudiant a la ESO i, més tard va treballar com a jardiner per a l'Ajuntament.
L'Arnau porta exercint la professió de mosso des de fa 6 anys, però, cal dir que ha estat a varies àrees dins de mosso.
Primer va estar a l'Aeroport de Vilobi i més tard va estar a la zona dels controls d'alcholèmia i controls a fora de les discoteques.

Per altra banda, tenim l'Albert Presas, també exalumne a l'IES Vidreres. Aquest, abans d'arribar a fer les oposicions de mosso va fer la ESO i més tard el Batxillerat Humanístic (SENSE SELECTIVITAT POSTERIOR).
També va treballar al Ajuntament de Maçanet de la Selva i al Centre Cívic.
L'Albert porta treballant com a mosso d'esquadra des de fa 3 anys, i ha estat treballant com a tal a Blanes i Lloret com a policia secreta.

Com podeu veure i ja com a reflexio positiva, podem veure que no han seguit el mateix recorregut per arribar a la mateixa meta, cadascú ha seguit un camí diferent, però finalment s'han trobat treballant junts. És a dir, a vegades ens preocupem perquè no tenim clars els nostres objectius i no sabem quin camí hem de seguir per aconseguir-ho, però en relació en aquest cas podem veure que hi ha molts de camins per poder aconseguir els nostres objectius.

1 comentario: