lunes, 24 de noviembre de 2014

''EL MÉS DUR D'ESTAR AQUÍ ÉS EL FET DE NO PODER DEFENSAR LA MEVA DONA''

EL PAÍS, dijous 23 d'octubre de 2014

''El més dur d'estar aquí tancat, dins aquesta habitació, és el fet de no poder defensar la dignitat i la honorabilitat de la meva dona Teresa''- són les paraules que va dedicar Javier Limón, marit de la espanyola infectada per ebola Teresa Romero, anteriorment ingressada a l'hospital Carlos lll.

L'auxiliar d'infermeria i ja curada d'ebola Teresa Romero ja està fora de perill, encara que seguirà aïllada uns dies a la 6 planta de l'hospital madrileny Carlos lll. Una planta més avall, seguirà en observació encara 1 setmana més el seu home Javier Limón, que ja ha contractar un gabinet d'advocats per crear una estratègia legal per defensar l'honorabilitat i la dignitat de la seva dona.

El quid de la qüestió es situa en que Javier assegura que s'ha de fer justícia, ja que s'acusa a la seva dona Teresa de dir que hi ha una falta de formació a la sanitat espanyola, concretament a l'hospital on està ingressada, ja que en el procés d'observació aquesta assegura que es van produir una sèrie de negligències. Aquesta paraules, segons el seu home Javier Limón, mai han sortit de la boca de la ja curada Teresa Romero.
A part, Javier assegura que és castigat amb una gran impotència, pel simple fet que no va poder fer res per defensar la seva dona d'aquestes acusacions, ja que l'home d'aquesta està encara ingressat en una habitació de l'hospital madrileny, aïllat. Javier té por de tots els mitjans de comunicació que puguin aportar qualsevol informació incerta sobre ell o la seva dona Teresa, és per això que està tancat a la habitació de l'hospital sense pujar les persianes ni sortir de l'habitació. A més, tampoc utilitza el wifi de l'hospital per por a que li registrin les pàgines visitades. I és que Javier, està informant de totes les seves impotències a través del seu Facebook personal, realitzant vídeos crítics sobre la sanitat i explicant tots els problemes que han tingut ell i la seva dona.

I ja per tancar el tema de les impotències que està patint aquest ciutadà, és el fet de no poder haver salvat la vida del seu gos, que estava possiblement infectat d'ebola, però això només eren suposicions. Així doncs, el gos va ser sacrificat i ningú va poder fer res per salvar la seva vida.

Tant Javier con Teresa asseguren que serà complicat adaptar-se a la nova vida, ja que tot girarà al voltant seu i pensen que tothom estarà pendent dels seus moviments. Ara mateix, estan sota tractament psicològic.

Les següents frases són afirmacions, paraules i pensaments que han sortit del propi Javier Limón, en la defensa de la seva dona.
- ''Ella està feliç per la seva curació, però molt trista per la mort del nostre gos''.
- ''A la justícia li demano que faci les coses bé, ni més ni menys.
- ''Van atacar la meva dona de tot mentre ella estava a punt de morir''.
-'' Em preocupa com haurem d'adaptar-nos a la nova vida, ja que tot girarà al nostre voltant''.

1 comentario:

  1. Ebola, un tema molt actual, per desgràcia.
    La teva exposició és un pèl massa llarga.
    et convé sintetitzar més.

    ResponderEliminar