lunes, 16 de marzo de 2015

UNA NOVA INVITADA

La Violant Garriga ens va visitar el passat divendres 13 a la classe de Llengua i comunicació. Un clar exemple de dedicació per als estudis. Va estudiar al Ies Vidreres on es va treure el batxillerat humanístic, ja que el seu pensament era llicenciar-se en idiomes a la universitat.

La Violant té el grau d'idiomes a la universitat Pompeu Fabra de Barcelona.
Mentre cursava el seu grau en idiomes va fer un Erasmus al estranger, concretament als Estats Units, fet que li va provocar que la seva carrera es retardés un any però assegura que no li importava ja que la experiència viscuda als Estats Units va ser inoblidable i li va permetre perfeccionar l'anglès per a la seva carrera d'idiomes.

A més, ens va remarcar la importància de les estades al estranger, ja que ella va estar a França i als Estats Units i ens assegura que és de les millors experiències que hom pot viure per aprendre a ser independent i viure amb un altre idioma les 24 hores del dia.

El millor que van aprendre de la Violant des del meu parer són els seus esforços per anar a la universitat ja que ens va dir que cada dia agafava el tren des de Sils per a poder arribar fins a Barcelona. Un cop arribada a Barcelona havia de caminar fins la universitat. Des del meu punt de vista el fet d'anar a la universitat amb tren pot contrarestar les notes dels estudis ja que es passa bastant de temps dins del tren. Potser dins el tren es pot estudiar però és obvi que no s'estudia amb tanta tranquil·litat i silenci com a casa.

La Violant ens ha aportant sens dubte les ganes i la il·lusió per a estudiar al'estranger ja que ens va remarcar que és molt important per a un futur el fet de saber idiomes. A més ens va dir que és possible està estudiant a la universitat i treballar al mateix moment. Aquesta pot ser una experiència de progrés ja que estàs fent dues coses de profit a la vegada.

En definitiva podem definir la visita de la Violant com a il·luminadora i esperançadora per a les nostres ganes de seguir estudiant i no estancar-nos al nostre país, sinó que mirem més enllà, si cal, a l'estranger.

2 comentarios: