lunes, 9 de febrero de 2015

CAFÈAMBLLET UNA REVISTA REVOLUCIONADORA

LA HISTORIA DE LINDA PEENO: He de començar fent una confessió 
pública: al 1987 vaig causar la mort d’un home. Vaig estalviar mig milió a la companyia i vaig ser premiada per això. Sé com les assegurances mèdiques mutilen i maten els pacients”

Actuant d'aquesta manera va aconseguir una bona reputació com a directora mèdica. La protagonista d'aquesta història assegura que va passar de guanyar uns centenars de dòlars a guanyar salaris de 6 xifres.
El seu deure era fer servir la seva experiència medica en benefici econòmic de la companyia per a la qual ella treballava.
Protagonista de l'història - Linda Peeno
Algunes de les declaracions més fatídiques que transmet Linda Peeno són: '' Sé com les assegurances mèdiques mutilen i maten els pacients''. Alguns dels càrrecs de consciència que ella personalment arrossega són la gran quantitat d'expedients sanitaris on va escriure la paraula denegat.

Aquesta història va ser transmesa als Estats Units, però la seva finalitat no era conscienciar als 50 milions de persones que no tenen assegurances mèdiques, sinó conscienciar a les 225 milions de persones que si en tenen. És a dir, després de tenir coneixença d'aquest cas, potser és pitjor el fet de tenir assegurances mèdiques que no tenir-les, ja que les companyies sanitàries deixen morir algunes persones per a poder guanyar diners.

El que diferencia aquesta revista gratuïta amb totes les altres és el fet que en alguns casos el redactor parla subjectivament. És a dir, abans de narrar l'article el narrador fa una sèrie d'advertències subjectives que poden aconseguir conscienciar al lector de la fatalitat de l'article. A més, aquesta revista és caracteritzada perla gran quantitat de preguntes que es fa a ella mateixa per a poder donar lloc a una sèrie de respostes necessàries per a poder comprendre l'article correctament.
Redactors de la revista

1 comentario: