domingo, 21 de diciembre de 2014

LA SEGONA CONVIDADA, LA VIOLETA

La Violeta fou la nostra segona convidada del trimestre. Ella ara mateix no té treball, però el que si que sabem és que és doula -una de les professions menys conegudes al nostre país- però a la vegada molt útil.

Ens explica que va decidir començar a dedicar-se al doulatge degut que en el seu primer embaràs (primer de tres fills) es va sentir molt sola i amb una agrupació de noves vivències que no sabía com portar a terme degut que era la seva primera vegada com a embaraçada.
També sabem que la seva vertadera professió és educadora social, però ara mateix només es dedica als seus fills.

El fill més gran té 7 anys, i aquest petit assisteix a classes d'educació viva -un nou mètode d'aprenentatge- tan respetable com un altre que consta en aprendre el que el petit vertaderament mostra interés i té curiositat per coneixer. Potser d'aquesta manera s'aprén realment de veritat sense tenir que empollar per a poder superar examens, sinó que al estudiar una cosa en la que vertaderament mostra interés, obtindrà uns coneixements de manera més rapida i fàcil.

La Violeta va rebre algunes crítiques directes a classe, però va mostrar-se segura del métode d'aprenentatge que volia pels seus fills.

Per últim, no voldria oblidar-me d'explicar que els seus fills van a una escola a la que només hi van 40 alumnes més -alguns aompanyats de les seves mares o pares-. En aquesta escola que els queda a 30' minuts de casa, s'aprén el que vertaderament es vol, és a dir, hi ha una gran varietat de classes (ciències, llengues, matemàtiques, história, música) però els alumnes només assisteixen a la classe en la que tenen més interés.

Fotografía de la classe juntament amb la Violeta

1 comentario:

  1. Correcte. Molt ben raonat, el teu punt de vista.
    ORT: embaràs/embarassada, conèixer, llengües.

    ResponderEliminar