miércoles, 14 de enero de 2015

Je suis Charlie Hebdo





Com bé sabem, el passat 10 de Gener es va produir un altercat a la ciutat de París en el que dos membres gihadistes van venjar la publicació de la revista satírica ''Charlie Hebdo'' en la que apareixia la figura de Mahoma en un context burlesc i despectiu.

La revista satírica ''Carlie Hebdo'' té fama de ser burlesca i tenir un humor una mica negre, possiblement fou aquest el fet que va provocar una revelació per part del germans Kouachi que va acabar amb 12 morts a les portes de la revista.

Si parem a pensar, estem al s.XXI en un món on hi ha llibertat d'expressió per tothom, però sembla que aquests membres del gihad no estàn d'acord amb certes publicacions que va fer la revista al llarg de la seva história, ja que han sigut moltes les vegades que la revista francesa a fet referència al gihad i als seus atacs de manera inapropiada, però en qualsevol cas repeteixo que estem en un món lliure i que tenim llibertat d'expressió.

Els membres de ''Charlie Hebdo'' están refugiats des de divendres passat a les instal·lacions del diari ''Libération'', qui han exercit en un acte de total solidaritat al refugiar i recolzar als membres sobrevivents de la revista satírica. L'equip del diari Libération están disposats a defensar fins l'últim alé als seus refugiats davant les adversitats que puguin presentar els membres de gihad, que cal matitzar que aquests actes de violència per part d'aquests dos germans no ajudin a la bona imatge de la integració dels immigrants.
Fotografia dels germans, protagonistes

1 comentario: